Σχετικά με μας

Το φυσικό μας κατάστημα βρίσκεται στην οδό 25ης Μαρτίου 49 στα Βριλήσσια Αττικής. Το ΜΟΛΥΒΟΚΟΝΤΥΛΟ όλα τα χρόνια λειτουργίας του παρέχει πλήθος υπηρεσιών και προιόντων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του καταναλωτή.

Μετά από εμπειρία χρόνων στο χώρο του εμπορίου, λιανικής και χοντρικής πώλησης, και εκπλήρωση με επιτυχία κάθε ανάγκης των πελατών μας, δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Σκοπός του είναι να δώσουμε τη δυνατότητα πρόσβασης και απόκτησης της μεγάλης ποικιλίας προιόντων που διαθέτουμε, σε ακόμα περισσότερους φίλους πελάτες. Στόχος μας να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών, που μας εμπιστεύονται, διαθέτοντάς τους τα καλύτερα και επώνυμα προιόντα σε προσιτές τιμές και με άριστη εξυπηρέτηση.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε Βιβλία, Είδη χαρτοπωλείου, Σχολικά είδη, Παιχνίδια, Είδη δώρων, Είδη τεχνολογίας, Εποχιακά και συλλεκτικά είδη. Μπορείτε να αποκτήσετε τα προιόντα που επιθυμείτε online, να τα παραγγείλετε τηλεφωνικά παραλαμβάνωντάς τα μέσω εταιριών courier ή από το φυσικό μας κατάστημα.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα χρειαστείτε βοήθεια ή απλά αναζητάτε κάποια απάντηση.

Και όχι μόνο.

Το ΜΟΛΥΒΟΚΟΝΤΥΛΟ θέλει την ιστοσελίδα του ανοιχτή στις προτάσεις και τις βελτιώσεις που θα την καταστήσουν ακόμα πιο εύχρηστη και προσαρμοσμένη στις ανάγκες των αναγνωστών. Οι πελάτες του καταστήματός μας ήδη γνωρίζουν ότι η λειτουργία του οικοδομήθηκε στον άξονα της εξυπηρέτησης των αναγκών του. Φιλοδοξία μας είναι και η ιστοσελίδα μας να οικοδομείται και να βελτιώνεται με την ίδια φιλοσοφία. Για να γίνει αυτό, χρειαζόμαστε τις προτάσεις σας, τις συμβουλές σας, τη κριτική σας και κυρίως την επισήμανση των λαθών μας.

Η καταγραφή των εκατοντάδων χιλιάδων προιόντων και των σχετικών πληροφοριών στηρίχτηκε στις πληροφορίες των κατασκευαστών, των εκδοτών των βιβλίων, αλλά κυρίως στηρίχτηκε σε ένα τιτάνιο έργο των ανθρώπων του καταστήματός μας. Οι παραλήψεις και οι πιθανότητες να έχουν γίνει λάθη, είναι αντίστοιχες του μεγέθους του έργου. Έτσι, σας καλούμε να συμβάλλετε στις διορθώσεις των παραλείψεων και των λαθών μας, αλλά και να καταγράψετε τα σχόλια σας για τα προιόντα που αποκτάτε, να συμβάλετε κι εσείς στην ορθότερη πληροφόρηση των άλλων χρηστών της ιστοσελίδας.

SSL Certificates