Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι πληρωμής

Το ΜΟΛΥΒΟΚΟΝΤΥΛΟ σας προσφέρει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με όποιον από τους παρακάτω τρόπους εσείς επιθυμείτε και με απόλυτη ασφάλεια.

       1. Πληρωμή επί αντικαταβολή (μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας): πληρώνετε όταν παραλαμβάνετε την παραγγελία σας. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για την αποστολή με αντικαταβολή (δεν υπάρχει διαφοροποίηση των εξόδων αποστολής ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής).

       2. Πληρωμή με κατάθεση σε λογιαριασμό τραπέζης, για αγορές εντός και εκτός Ελλάδας. Πραγματοποιήται η κατάθεση και αφού αποστέλεται το αποδεικτικό κατάθεσης με email ολοκληρόνεται η αποστολή. Αγορές προς αποστολή στο εξωτερικό εξοφλούνται μόνο με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα η οποία υποστηρίζει διαδικτυακές συναλλαγές ή PayPal ή κατόπιν επικοινωνίας με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης. Αγορές προς αποστολή δώρου σε άλλο παραλήπτη εξοφλούνται μόνο με πιστωτική κάρτα ή κατόπιν επικοινωνίας με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης. Οι λογαριασμοί είναι :

ALPHA BANK :

Α.Λ. : 170002002009942

IBAN : GR10 0140 1700 1700 0200 2009 942 (χωρίς κενά)

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ :

Α.Λ. : 5072096496779

IBAN : GR07 0172 0720 0050 7209 6496 779 (χωρίς κενά)

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ :

Α.Λ. : 05177203949

IBAN : GR16 0110 0510 0000 0517 7203 949 (χωρίς κενά)

 

       3. Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα σε ασφαλές περιβάλλον τραπέζης : μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα VISA ή MASTERCARD ή DINERS έκδοσης οποιασδήποτε τράπεζας ή χρεωστική κάρτα η οποία υποστηρίζει τις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Εάν επιθυμείτε να επωφεληθείτε των άτοκων δόσεων με πιστωτική κάρτα, συμβουλευτείτε το πιο πάνω κεφάλαιο για τις Άτοκες δόσεις. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας συνδέεστε απ ευθείας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ίδιας της τράπεζας (ALPHA BANK), στην οποία δίνετε εσείς ο ίδιος εντολή να χρεώσει τη κάρτα σας, χωρίς να κοινοποιήσετε τα στοιχεία της στο βιβλιοπωλείο μας. Με αυτό τον τρόπο, η συναλλαγή γίνεται στο περιβάλλον κώδικα και των συστημάτων ασφαλείας της Τράπεζας και του e-banking, δεν κοινοποιείτε τα στοιχεία της κάρτας σας εκτός τραπέζης, τα στοιχεία της κάρτας σας δεν παραμένουν σε κανένα αρχείο εκτός τραπέζης. Στη συνέχεια η τράπεζα μας ειδοποιεί ότι για την παραγγελία σας έχει πραγματοποιηθεί επιτυχής συναλλαγή. Εφόσον για οποιοδήποτε λόγο προκύψει διαφορά υπέρ του πελάτη, η διαφορά αυτή πιστώνεται υπέρ του πελάτη.

       4. Πληρωμή με PayPal: Αυτόματη μετάβαση και εξόφληση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα PayPal.

       5. Πληρωμή με IRIS (redirect IRIS): Εαν διαθέτετε E-Banking μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό της τράπεζας σας για να εξοφλήσετε την παραγγελία σας. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας συνδέεστε απ ευθείας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του IRIS στην οποία επιλέγετε την τράπεζα σας και συμπληρώνετε τα στοιχεία σύνδεσης στο E-Banking της τράπεζας σας, χωρίς να κοινοποιήσετε οποιαδήποτε στοιχεία στο βιβλιοπωλείο μας. Με αυτό τον τρόπο, η συναλλαγή γίνεται στο περιβάλλον κώδικα και των συστημάτων ασφαλείας της Τράπεζας και του IRIS, δεν κοινοποιείτε τα στοιχεία του λογαριασμού σας εκτός τραπέζης και δεν παραμένουν σε κανένα αρχείο εκτός τραπέζης. Στη συνέχεια η τράπεζα μας ειδοποιεί ότι για την παραγγελία σας έχει πραγματοποιηθεί επιτυχής συναλλαγή. Εφόσον για οποιοδήποτε λόγο προκύψει διαφορά υπέρ του πελάτη, η διαφορά αυτή πιστώνεται υπέρ του πελάτη.

 

Άτοκες δόσεις

Μπορείτε να επωφεληθείτε έως και 24 άτοκων δόσεων, εφόσον η εξόφληση της παραγγελίας σας γίνει με πιστωτική κάρτα που υποστηρίζει τις άτοκες δόσεις. Για την εξόφληση της παραγγελίας σας χωρίς άτοκες δόσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάρτα VISA ή MASTERCARD ή DINERS έκδοσης οποιασδήποτε τράπεζας ή χρεωστική κάρτα η οποία υποστηρίζει τις διαδικτυακές συναλλαγές.

Μπορείτε να επιλέξετε όσες άτοκες δόσεις επιθυμείτε, ανεξάρτητα από την αξία της αγοράς σας, δεν υπάρχει δηλαδή ελάχιστο όριο αγοράς για να επωφεληθείτε από τις άτοκες δόσεις και τον αριθμό των άτοκων δόσεων στον οποίο εσείς επιθυμείτε να μοιράσετε την αγορά σας.

Η αξία της αγοράς σας θα μοιραστεί στον αριθμό των δόσεων που επιλέξατε και στο λογαριασμό τραπέζης της πιστωτικής σας κάρτας θα χρεώνεται κάθε μήνα μόνο αυτό το ποσό. Επιλέγοντας πχ αγορά 24 ευρώ σε 24 άτοκες δόσεις, στον πρώτο λογαριασμό τραπέζης που θα παραλάβετε θα χρεωθείτε μόνο 1 ευρώ, στη συνέχεια θα χρεώνεστε μόνο 1 ευρώ κάθε μήνα, μέχρι την εξόφληση της συνολικής αξίας σε 24 μήνες.

 

Οι δόσεις αυτές είναι εντελώς άτοκες και από το βιβλιοπωλείο μας και από τη τράπεζα. Η διευκρίνιση αυτή είναι απαραίτητη γιατί συχνά υπάρχει σύγχυση των άτοκων δόσεων με την ‘’ελάχιστη καταβολή ‘’ στην εξόφληση του χρέους σας στην πιστωτική κάρτα.

 

SSL Certificates