Επιστροφές και Αλλαγές

Επιστροφές και Αλλαγές

Έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε ή να επιστρέψετε βιβλία (ισχύει μόνο για αποστολές), τα οποία έχετε παραλάβει από το κατάστημά μας. Η δυνατότητα αυτή προϋποθέτει φυσικά ότι τα προιόντα που θα επιστρέψετε θα φτάσουν σε μας στην ίδια καλή κατάσταση όπως τα παραλάβατε (σε φροντισμένη συσκευασία που θα διασφαλίζει ότι δεν θα υπάρξει φθορά κατά την επιστροφή), ότι δεν θα φέρουν καμία ένδειξη ότι έχουν χρησιμοποιηθεί ή φωτοτυπηθεί, και ότι η αλλαγή θα γίνει εντός της προθεσμίας των 14 ημερών.

Για να είναι αποδεκτή η επιστροφή, θα πρέπει να ελεγχθεί και να εγκριθεί, σύμφωνα με τα παραπάνω.

Εφόσον έχετε την δυνατότητα, το προτιμότερο για να μην χρεωθείτε με πρόσθετες επιβαρύνσεις, είναι να μας επισκεφθείτε στο φυσικό μας κατάστημα 25ης Μαρτίου 49 στα Βριλήσσια Αττικής για την αλλαγή, προσκομίζοντας την απόδειξη που υπήρχε στο δέμα που παραλάβατε και το αποδεικτικό παραλαβής της παραγγελίας, εφόσον σας έχει δοθεί, από την εταιρεία courier όπου αναγράφει την ημερομηνία αυτής.

Μπορείτε επίσης να μας αποστείλετε (με δική σας χρέωση) τα προιόντα που επιθυμείτε να αλλάξετε και μόλις τα παραλάβουμε και επιβεβαιώσουμε την καλή τους κατάσταση, θα σας αποστείλουμε αυτά με τα οποία επιθυμείτε να τα αντικαταστήσετε ή, εφόσον το επιθυμείτε, θα συμψηφίσουμε την αξία σε επόμενη παραγγελία σας ή, εφόσον διαθέτετε τραπεζικό λογαριασμό μπορούμε να καταθέσουμε την αξία.

Σε περίπτωση νέας αποστολής (αλλαγής), αν υπάρξει διαφορά στην αξία των προιόντων κατά την διάρκεια αλλαγής τους τότε :

Αν είναι με θετικό πρόσιμο, γίνεται κατάθεση μόνο σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας από τον πελάτη η διαφορά μαζί με το κόστος εξόδων επαναποστολής (σύμφωνα με το τιμοκατάλογο)  και κατόπιν πραγματοποιείται η αποστολή.

Αν είναι με αρνητικό πρόσιμο, γίνεται κατάθεση από την εταιρεία σε τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη ή εφόσον το επιθυμεί μπορεί να συμψηφιστεί με επόμενη παραγγελία.

Εφόσον εγκριθεί επιστροφή χρημάτων, τότε θα πρέπει να αναφέρετε την Τράπεζα και τον αριθμό λογαριασμού στον οποίο θα γίνει η επιστροφή. Σε περίπτωση που η τράπεζα δεν είναι μία από τις τέσσερις συστημικές, τότε υπολογίζονται τα τραπεζικά έξοδα κατάθεσης τα οποία ενδεχομένως υπάρχουν. Σημειώνουμε ότι επιστροφή των χρημάτων γίνεται σε τραπεζικό λογαριασμό ακόμα και σε περίπτωση που η επιστροφή γίνει στο κατάστημα. Η επιστροφή χρημάτων ισχύει μόνο για τις αγορές από την ιστοσελίδα.

Για την ταχύτερη εξυπηρέτηση και την αποφυγή λαθών, στην επιστροφή των προιόντων να υπάρχει σημείωμα με

1. το ονοματεπώνυμο στο οποίο εκδόθηκε η απόδειξη

2. τον αριθμό απόδειξης που παραλάβατε

3. τον κωδικό πελάτη που υπάρχει στην απόδειξη

4. ακριβή περιγραφή των προιόντων που επιθυμείτε να αποκτήσετε σε αντικατάσταση αυτών που επιστρέφετε ή σημείωμα αν επιθυμείτε να πιστώσουμε τον λογαριασμό σας έως την επόμενη παραγγελία σας ή αν επιθυμείτε επιστροφή της αξίας με τα σχετικά απαραίτητα στοιχεία (Δικαιούχος, Τράπεζα, Αριθμός λογαριασμού, ΙΒΑΝ).

5. αναφορά στην ημερομηνία του παρόντος mail (δηλαδή ότι έχει υπάρξει συνεννόηση)

Το σημείωμα αυτό πρέπει να συνοδεύει εμφανώς το/τα προιόν/ντα και να μην αποστέλλεται με mail, καθώς έτσι επιταχύνεται η διαδικασία της επιστροφής.

Επισημαίνεται ότι συστηματικές αλλαγές και επιστροφές, οι οποίες αποτελούν αδικαιολόγητη και εμφανή κατάχρηση του σχετικού δικαιώματος, συνιστούν βασικό λόγο αδυναμίας εξυπηρέτησης του πελάτη στο μέλλον.

Η διεύθυνση για τις επιστροφές είναι:

ΜΟΛΥΒΟΚΟΝΤΥΛΟ

25ης Μαρτίου 49, Βριλήσσια 15235

 

SSL Certificates